Edwin Kaats

Edwin Kaats is als adviseur altijd op zoek naar effectieve verbindingen. Hij helpt organisaties waar de samenwerking verbeterd moet worden. Hij doet dat in publieke en private organisaties, in allerlei sectoren. Zijn boek Leren samenwerken tussen organisaties dat hij schreef met Wilfrid Opheij, werd bekroond tot Managementboek van het Jaar. Dit jaar verschijnt een geheel herziene editie. Hij is mede-oprichter van Common Eye.

Hans Vermaak

Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is daarnaast onder meer senior research fellow bij de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en buitengewoon raadslid bij de Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Hij is actief rond complexe veranderopgaven, vaak met een maatschappelijk karakter. 

Foto Linda Stulic

Jaap Boonstra

Jaap Boonstra is hoogleraar ‘Organisatiedynamiek’ aan Esade Business School in Barcelona (Spanje) en kerndocent bij de Netherlands School voor Openbaar Bestuur (NSOB). Als onafhankelijk adviseur ondersteunt hij maatschappelijke organisaties en wereldwijde allianties in hun ontwikkeling. 

Foto Linda Stulic

Manon de Caluwé

Manon de Caluwé is gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken en richt zich op het begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van netwerken en samenwerkingsverbanden rond maatschappelijke opgaven. Ze is partner bij organisatieadviesbureau Common Eye.

Foto Linda Stulic

Marc Wesselink

Marc Wesselink is expert als het gaat om omgaan met conflicterende belangen in maatschappelijke opgaven en complexe onderhandelingen. In samenwerking met universiteiten en specialisten over de hele wereld ontwikkelt hij het gedachtegoed van Strategisch Omgevingsmanagement. 

Foto Linda Stulic

Shirine Moerkerken

Shirine Moerkerken helpt bestuurders van samenwerkende organisaties bij het veranderen van de wijze waarop zij antwoorden geven op maatschappelijke vraagstukken. Zij is oprichter van ‘Strange | Strategy and Change’ een netwerk van interventiekundigen en kunstenaars die het bestaande denken over organiseren willen veranderen op een voor betrokkenen respectvolle en veilige manier. 

Wilfrid Opheij

Wilfrid Opheij is adviseur en mede-oprichter van Common Eye. Zijn professionele leven staat in het teken van vermogen tot verbinden, samenwerken en horizontaal organiseren. Dit vanuit het perspectief dat je bestuurlijk en met professionals daarvoor de goede condities moet creëren. Het boek Leren samenwerken tussen organisaties dat hij schreef met Edwin Kaats werd bekroond tot Managementboek van het Jaar. Dit jaar verschijnt een geheel herziene editie.

 
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren